Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ


Το ανώτατο όργανο κάθε συλλόγου, σωματείου, οργάνωσης ή ομοσπονδίας είναι η Γενική Συνέλευση.

Μια Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει και να κρίνει τα πάντα.

Εχθές κάποιες φωνές ακούστηκαν απ' ότι διάβασα για άνοιγμα όλων των φακέλλων. Κάντε το. Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Καταργείστε όλες τις επιτροπές της ΕΠΟ κύριε Πιλάβιε, όλες!!! Πειθαρχικές, αδειοδοτήσεων, μεταγραφών, ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Μαζευτείτε όσοι απαρτίζετε τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, κλειστείτε σε μια αίθουσα για μια εβδομάδα και ανοίξτε και ψάξτε τα όλα για όλους!!!!

Το αυτοδιοίκητό σας θα συνεχίσει έτσι να υφίσταται, αλλά και το αίτημα όλης της φίλαθλης Ελλάδας για έλεγχο όλων θα ικανοποιηθεί.

Έπειτα καταλήξτε κάπου. Πείτε ότι από τις 70 ΠΑΕ παίρνουν άδεια οι 20, οι 30, οι 50, και οι 70, ότι κι αν πείτε θα γίνει δεκτό γιατί θα είναι πόρισμα της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή 50-60 ανθρώπων απ' όλη την Ελλάδα και όχι 2-3 δικηγόρων.

Στη συνέχεια ανάλογα με τον αριθμό των καθαρών ΠΑΕ αναδιοργανώστε τις κατηγορίες, π.χ. 10 ομάδες στην Α' Εθνική, 14 στη Β', 18 στη Γ', ή όπως αλλιώς θα βγαίνουν οι αριθμοί. Ακόμη κι αν είναι πολύ λίγες σε κάθε κατηγορία δεν πειράζει, αρκεί να είναι καθαρές!!!!

Καθορίστε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα τις ομάδες που θα βγουν Ευρώπη.

Αλλάξτε όλους τους κώδικες ποδοσφαίρου αντιγράφοντας κατά λέξη αυτά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αντιγράψτε τον τρόπο που βγαίνουν οι τιμωρίες των ευρωπαϊκών αγώνων.

Κάντε όλα αυτά κι έπειτα κάντε εκλογές και να μην ξανακατέβει υποψήφιος κανένας σας!!!!!!!! Να αλλάξουν τα πρόσωπα 100% για να μην θυμίζει σε τίποτα η νέα ΕΠΟ την παλιά!!!!!

Αφήστε τη νέα ΕΠΟ να φτιάξει από την αρχή τις επιτροπές και τα όργανα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;;;
Αν δεν μπορείτε, τότε όλα αυτά που γίνονται θα συνεχίσουν να γίνονται και η 15μερη αναστολή θα είναι απλά ένα πυροτέχνημα για τα μάτια του κόσμου, που το μόνο που θα εξυπηρετήσει θα είναι η απρόσκοπτη συνέχεια της ανομίας (π.χ. άνοδος Λεβαδειακού χωρίς πλέϊ-οφ.....)